Berlin: Koncert me Flaka Goranci dhe Elda Laro

Ambasada e Republikës së Kosovës në Berlin njoftoi se më 19 nëntor 2023 në Berlin mbahet koncerti i mezzo-sopranes së  njohur Flaka Goranci dhe pianistes Elda Laro. Ato do të interpretojnë muzikë nga Kosova dhe viset tjera shqiptare, e koncerti mbahet në Konzerthaus Berlin.