Dy skitarë kosovarë në Lojërat Olimpike Dimërore për të Rinj

Skitarët Lirika Deva dhe Klos Vokshi, do të përfaqësojnë Kosovën në Lojërat Olimpike Dimërore për të Rinj, që mbahen prej 19 janari deri më 1 shkurt 2024 në qytetin Gangwon të Koresë së Jugut.

Ata do të garojnë në disiplinat e skijimit alpin, sllallom dhe sllallom të madh. Të dy janë kualifikuar me normë olimpike.

Cani Travel

Me ekipin do të udhëtojnë edhe trajnerët Kushtrim Deva dhe Ernest Sefaj. Shef i misionit është Bujar Turjaka.

Në Lojërat Olimpike Dimërore për të Rinj Gangwon 2024 marrin pjesë 1900 sportistë të moshës 15-18 vjeç. Kosova është njëra prej 79 vendeve pjesëmarrëse.