Futsal: FC Liria futet në Bundesligë!

FC Liria, klubi i futbollistëve shqiptar nga Berlini, ia doli të futet në Bundesligën e Futsalit. Ky është ekipi i parë mërgatës tonë që arriti një sukses të tillë. Në ndeshjen e fundit, FC Liria fitoi më 6:1 kundër Sparta Futsal HSC, por FC Liria fitoi 6:1. 

Me këtë fitore, klubi Liria ka shkruar historinë dhe ka hapur një kapitull të ri në futsal. Në faqen e klubit të futbolistëve shqiptarë nga Berlini, shprehet respekt maksimal ndaj futbollistëve, menaxherit Sadik Murseli të perkrahur nga Bejta Makiqi dhe Sadri Zemaj dhe të gjithë atyre që i qëndruan besnik rrugëtimit të FC Lirisë. 

Cani Travel