Greva në disa aeroporte në Gjermani

Edhe sot do të ketë greva në disa aeroporte gjermane.

Kësaj here, po bëjnë grevë kontrollorët e trafikut ajror në aeroportet në Berlin, Hamburg, Karlsruhe/Baden-Baden, Këln dhe Shtutgarti. Siç pritet, në këto aeroporte mund të anulohen qindra fluturime.

Cani Travel

Greva e kontrollorëve të trafikut ajror vazhdon edhe nesër në aeroportet në Dortmund, Dresden, Hannover, Leipzig, Weeze dhe Karlsruhe/Baden-Baden.