Nesër në Dyseldorf: Koncert i grupit të njohur „Fisnikët“

Nesër në Dyseldorf mbahet koncerti i grupit të njohur kosovar „Fisnikët“.

Publiku do të ketë kënaqësi të dëgjojë hitet e tyre të paharruara, si „Ajo me mbyti“, „Zotria juaj“, „Ujku Plak“… me të cilët ata ndikuan në formësimin e brezave të tëra të dashamirëve të muzikës dhe kanë lënë gjurmët e tyre në historinë e muzikës shqiptare. 

Cani Travel