Padrejtësia!

Padrejtësia!
Padrejtësia!

Referët ia morën titullin kampionit të botës Robin Krasniqi dhe e shpallën fitues Dominic Bösel, pas një dueli të cilin Robini në asnjë mënyrë nuk e ka humbur. Kështu u shprehën ekspertët gjermanë. Komentatori i televizionit ARD ishte shumë i qartë: Robin Krasniqi ishte më i mirë. Ekspertët e televizionit gjerman ARD ishin po ashtu të mendimit se Robini nuk ka humbur. Ndërsa referët e shpallën fitues kundërshtarin. Referët votuan kështu:

Karoline Pütz (115: 114) për Bösel

Cani Travel

Marco Morales (116: 112) për Bösel

Frank Michael Maas (115: 114) për Krasniqin.

Si e komentoni ju këtë duel?