Parashikohet se Kosova do të ketë një rritje ekonomike prej 3.9%

Në raportin e saj të fundit për ekonominë globale, Banka Botërore ka parashikuar se Kosova do të ketë rritjen më të madhe ekonomike në rajon në vitin 2024.

Vlerësohet se Kosova do të ketë një rritje ekonomike prej 3.9% në vitin 2024.

Cani Travel

Në vendin e dytë renditen Shqipëria dhe Mali i Zi me nga 3.2% secila, pastaj vjen n Serbia me 3.0%, Bosnja e Hercegovina 2.8% dhe Maqedonia e Veriut me 2.5%.