Poetët shqiptarë prezantohen në URACult në Këln

Shoqata kulturore nga Këlni URACult organizon më 1.korrik 2023 një mbrëmje letrare në Këln. Poetët Elona Beqiraj dhe Ndriçim Ademaj do të lexojnë vargjet e tyre, kurse në pjesën muzikore të mbrëmjes do të prezantohet Agron Shala.