Rita Ora: Gabimet janë pjesë e pashmangshme e jetës

Këngëtarja shqiptare me famë botërore, Rita Ora, ka folur për revistën gjermane “Glamour Germany” mbi karrierën dhe jetën e saj.

“Relativisht në fillim të karrierës së saj, Rita Ora planifikoi karrierën e saj profesionale së bashku me menaxherin e saj për 20 vitet e ardhshme. Ajo u tall nga shumë njerëz, ndoshta sepse nuk donte vetëm të qëndronte në korsinë e yjeve të pop-it si artiste. Sepse ajo refuzoi të futej vetëm në një kuti”, shkruan revista, duke iu referuar artistes shqiptare dhe keqkuptimit të saj me shtëpinë diskografike Roc Nation.

Cani Travel

“Për herë të parë në një kohë shumë të gjatë, jam vërtet e kënaqur që jetoj në të tashmen, në të tashmen”, tha Rita Ora.

“Kur mendoj për pesë vitet e ardhshme, shpresoj që ende të mund të punoj, të bëj muzikë, të aktroj dhe të moderoj”, tha tutje artistja shqiptare për ‘Glamour Germany’.

Rita Ora foli edhe për gabimet e bëra gjatë jetës, duke thënë se ato janë të pashmangshme gjatë mësimeve të jetës.

“Nuk ka rëndësi se kush jeni apo çfarë bëni – ne të gjithë e gjykojmë veten shumë ashpër kur bëjmë gabime”.

“Është e rëndësishme të kujtojmë se në fund të fundit, ne të gjithë jemi thjesht qenie njerëzore që kemi fatin të mësojmë nga e kaluara dhe gabimet dhe të jemi në gjendje të bëjmë më mirë në të ardhmen. Pa gabime nuk do të ishim njerëzit që jemi sot”, tha Rita Ora.