Xhudistët e Kosovës optimistë para Kampionatit Botëror në Katar

Ekipi me 7 xhudistë më të mirë nga Kosova merr pjesë në Kampionatin Botëror të xhudos në Doha të Katarit, i cili filloi dje më 7.maj dhe do të zgjasë deri më 13.maj. Në këtë garë marrin pjesë përfaqësues nga pesë kontinente, 99 shtete me 658 garues, ku 344 janë meshkuj dhe 314 femra. Kosovën e përfaqësojnë këta xhudistë: 

1.Distria Krasniqi ( 52 kg);

Cani Travel

2.Erza Muminoviq (52 kg);

3.Nora Gjakova (57 kg);

4.Flaka Loxha (57 kg);

5.Akil Gjakova (73 kg);

6.Laura Fazliu (63 kg);

7.Loriana Kuka (78 kg)