Protesta në Vjenë për gjendjen në Veri të Kosovës

Kati Schneeberger, këshilltare e jashtme e Bashkimit Evropian, ka treguar se të dielën në Vjenë të Austrisë është protestuar në mbështetje të Kosovës. Kjo mbështetje është bërë për shkak të zhvillimeve tensionuese në Veriun e Kosovës.

“Sot në Vjenë, në vendin e të drejtave të njeriut, një zë i fuqishëm për demokracinë dhe paqen si dhe mbështetjen për Kosovën”.

Cani Travel

“STOP lëshimeve dhe STOP mbështetjes për autokratët. Ju faleminderit të gjithëve. Ishit të mrekullueshëm”, ka shkruar Schneeberger në Twitter teksa ka publikuar fotografi.