Sot në Prishtinë: Mbahet „Parada e Krenarisë“

Komuniteti LGBT+ mban sot në Prishtinë “Paradën e Krenarisë”. Slogani i manifestimit të sivjetmë është „Kemi qenë dhe do të jemi“.

Tubimi fillon në orën 17:30 në Sheshin “Skënderbeu”, është planifikuar një shëtitje drejt Katedralës, e cila do të përfundojë tek Biblioteka Kombëtare.

Cani Travel

Kjo paradë është pjesë e “Javës së Krenarisë” e cila ka nisur më 3 qershor.

Ky është viti i tetë që në Kosovë organizohet Java e Krenarisë.