Cyrihu – qyteti më i shtrenjtë në botë

Sipas renditjes së gazetës së biznesit “Economist”, Cyrihu është sivjet qyteti më i shtrenjtë në botë.

Singapori ështe qyteti i dytë më i shtrenjtë në botë, e në vendin e tretë është Nju-Jorku.

Cani Travel

Në dhjetëshen më të mirë të këtij viti përfshihen dy qytete aziatike (Singapori dhe Hong-Kong), katër qytete evropiane (Zyrich, Gjenevë, Paris dhe Kopenhagen), tri qytete të SHBA-së (Nju-Jork, Los Anxhelos dhe San Francisko) dhe Tel Aviv në Izrael.