“Gallery70” prezantohet në Gjermani

default

“Gallery70” nga Tirana prezantohet në panairin e artit bashkëkohor Discovery Art Fair, i cili mbahet nga 20 deri më 23 prill 2023 në Këln. Drejtuesja e Galery70, Lauresha Basha thotë se kjo është galeria e parë shqiptare që prezantohet në një panair arti në Gjermani. Në stendën e galerisë nga Tirana do të mund të shihen veprat e artistëve Jon Kraja (Shqipëri) dhe Martin Stommel (Gjermani).

Gallery70 ka filluar aktivitetin që në vitin 2017. Mbi 40 artistë shqiptarë dhe të huaj janë prezantuar në këtë galeri me ekspozita personale dhe në grup.

Cani Travel