Gjermani: Çmimi i energjisë mbetet i kufizuar  

Bundestagu gjerman ka zgjatur vendimin mbi kufizimin e çmimit të energjisë deri më 31 mars të vitit të ardhshëm.

Deputetët hodhën poshtë shtyrjen e planifikuar të vendimit deri në fund të prillit. U theksua se Bashkimi Evropian, i cili duhet ta miratojë projektin, nuk e lejon këtë.

Cani Travel

Me frenimin e çmimit të energjisë kufizohen kostot e energjisë elektrike dhe gazit për familjet në Gjermani.