“Gjermania duhet të jetë e gatshme për luftë deri në vitin 2029” 

“Ne duhet të jemi në gjendje të përballemi me një luftë deri në vitin 2029.” Kështu deklaroi ditë më parë ministri gjerman i Mbrojtjes Boris Pistorius, duke nënvizuar se Putin nuk do të ndalet në Ukrainë.

“Në një skenar serioz, ne kemi nevojë për gra dhe burra të aftë për të mbrojtur veten dhe që mund të mbrojnë këtë vend. Ne duhet të parandalojmë që më e keqja të arrijë më të keqen. Besoj se forma të reja të shërbimit ushtarak janë të nevojshme dhe së shpejti do të paraqesim propozime edhe për formularët e detyrueshëm”, tha Pistorius.

Cani Travel