Itali: Fillon „Muaji i Kulturës Shqiptare“

Muaji nëntor është që 17 vjet „Muaji i kulturës shqiptare“ në Parma të Italisë. Edhe sivjet do të mbahet një program i pasur kulturor, ku do të prezantohen vlerat e kulturës dhe traditës shqiptare.

Në Parma kanë filluar tashmë aktivitetet e shumta lidhur me këtë ngjarje, ku festohet edhe gërshëtimi i kulturës shqiptare me atë italiane dhe pasuria që ofron shkëmbimi mes dy popujve.

Cani Travel