Rritet interesimi për pasaporta të Kosovës

Të dhënat nga Ministria e Punëve të Brendshme nga Kosova tregojnë se nga periudha 1 qershor – 6 nëntor të këtij viti, janë 51.365 qytetarë që kanë aplikuar për herë të parë për pasaportë.

Krahasuar me shifrën e së njëjtës periudhë të vitit të kaluar, 48.791, bëhet fjalë për 2.574 aplikime më shumë.

Cani Travel

Në mesin e tyre dominojnë grup-mosha 0-2 vjeç dhe grup-mosha 18-22 vjeç.

(Radio Evropa e Lirë)