Këln: Koncert i Migena Gjatës dhe Mirela Zhulalit

Sopranoja Migena Gjata dhe pianistja Mirela Zhulali do të mbajnë nesër një koncert në Këln, ku do të interpretojnë vepra të autorëve shqiptarë dhe ndërkombëtarë. Koncerti mbahet në organizimin e shoqatës kulturore URACult nga Këlni.

Dy artiste shqiptare, Migena Gjata Mirela Zhulali, jetojnë prej shumë vitesh në Gjermani, ku kanë ndërtuar karrierën e suksesshme në skenën e muzikës seriozes.

Cani Travel