Këln: Shfaqen filmat e autorëve shqiptarë

Shoqata Kulturore nga Këlni UraCULT organizon këtë fundjavë (04.dhe 05.nëntor 2023) një ngjarje interesante, ku do të prezantohen filmat e autorëve shqiptarë.

Pas shfaqjes së filmave të shtunën më 04.nëntor, do të zhvillohet një bisedë me mysafiren nga Kosova, regjisoren e njohur, Blera Zeqiri.