Liga e Kombeve: Kush janë kundërshtarët e Kosovës dhe Shqipërisë?

Në Paris është hedhur mbrëmë shorti i Ligës së Kombëve. 

Kosova do të jetë në Ligën C (Grupi 3), ku do të përballet me Rumaninë, Qipron dhe Lituaninë ose Gjibraltarin.

Cani Travel

Shqipëria do të jetë në Ligën B (Grupi B1) për këtë ediciontë Ligës së Kombeve dhe kundërshtarët e saj do të jenë: Çekia, Ukraina dhe Gjeorgjia.