Lorent Berisha futet në finalen e madhe në DSDS!

Këngëtari me prejardhje shqiptare, Lorent Berisha është kualifikuar në finalen  garës në këndim “Deutschland sucht den Superstar” (Gjermania kërkon super-star – DSDS). Ai ka lindur në Lucern të Zvicrës. Lorenti thotë se muzika është pasioni i tij i madh dhe shpreson që të jetë edhe fitues i spektaklit. 

Finalja e madhe live e DSDS 2023 mbahet të shtunën, më 15 prill, në orën 20:15. 

Cani Travel