Manifestim interesant në Bronx të NY: “2nd annual Gjergj Kastrioti Skenderbeu Street fair“

Komuniteti Shqiptaro-Amerikan organizon më 7.maj 2023 një manifestim interesant kulturor me titull “2nd annual Gjergj Kastrioti Skenderbeu Street fair“. Manifestimi mbahet në Bronx të Nju-Jorkut dhe në atë do të prezantohet kultura, kuzhina, vallet dhe traditat kombëtare të shqiptarëve në Amerikë. 

Ky është tubiimi i dytë i këtij lloji në Nju-Jork. Vitin e kaluar u mbajt manifestimi i parë, i cili ishte shumë i suksesshëm dhe në atë kishte me mijëra mysafirë dhe pjesëmarrës. Qëllimi i kësaj ngjarjeje është të përkujtojë historinë dhe trashëgiminë e pasur të popullit shqiptar. 

Cani Travel