Oferta e Kosovës për të rinjtë që jetojnë në mërgatë

Ambasada e Kosovës në Gjermani njoftoi ditë më parë për një projekt interesant të Ministrisë së Punëve të Jashtme dhe Diasporës. Kjo ministri u bën thirrje OJQ-ve të regjistruara në Republikën e Kosovës dhe jashtë saj, të aplikojnë për mbështetje financiare në projekt propozime lidhur me përfshirjen e të rinjve nga diaspora dhe mërgata. Afati për aplikim në këtë projekt është nga data 15.03.2023 – 04.04.2023.

Më shumë informacione për këtë dhe për formën e aplikimit mund të gjeni në këtë link: https://mfa-ks.net/…/thirrje-per-projektpropozime-per…/

Cani Travel