Shtrenjtimi i vinjetave në Hungari

Bildnummer: 04650279 Datum: 20.07.2009 Copyright: imago/Andreas Beil Red Bull Teamtrucks auf dem Weg zum Großen Preis von Ungarn 2009 am Hungaroring in Budapest; Vdig, quer, Truck, Teamtruck, LKW, Redbull, Anreise, Anfahrt, Verkehr, Straßenverkehr, Straße, Autobahn, Infrastruktur Transport, Logistik, Großer Preis von Ungarn 2009, Formel 1 WM, F1, F, GP, Fotostory, Aufbau, Vorbereitung, vorbereiten Budapest Hungaroring Motorsport Grand Prix Herren Einzel Ungarn Totale Randmotiv Personen Objekte Image number 04650279 date 20 07 2009 Copyright imago Andreas Suppl Red Bull Trucks team on the Way to grand Prize from Hungary 2009 at Hungaroring in Budapest Vdig horizontal Truck Team Truck Trucks RedBull Arrival Directions Traffic Road transport Road Highway Infrastructure Transportation Logistics grand Prize from Hungary 2009 Formula 1 World Cup F1 F GP Photo Story Construction Preparations prepare Budapest Hungaroring motor aviation Grand Prix men Singles Hungary long shot Rand motive Human Beings Objects

Nga 1 janari 2023 është rritur çmimi i vinjetave për shfrytëzimin e autostradave në Hungari dhe kryesisht ato për një periudhë më të shkurtër. Ato mund të blehen në pikat e karburantit përpara se të hyni në Hungari ose në internet në autovignet.hu.

Rritja më e madhe është për vinjetat e automobilave të pasagjerëve, të cilat janë në kategorinë D1. Çmimet për periudha më të shkurtra (10-ditore, mujore) janë rritur ndjeshëm në fillim të këtij viti.

Cani Travel

Rritja e çmimit për vinjetat vjetore është vetëm rreth 5%, kështu që nëse kaloni më shpesh nëpër Hungari, është mirë të bleni një vinjete vjetore. Kjo vinjetë kushton 175,68 euro. Në varësi të rajonit ku po udhëtoni, mund të merrni një vinjetë rajonale, e cila kushton 20,43 euro në vit.