Si ta ndihmojmë vendin tonë?

Organizata e akademikëve gjermano-shqiptarë nga Hamburgu ODA organizon më 07.06.2023 një event interesant informativ lidhur me ofertat e programit për angazhim vullnetar në Kosovë dhe Shqipëri. Kjo mbrëmje organizohet në bashkëpunim me Shoqatën Gjermane për Bashkëpunim Ndërkombëtar – GIZ. Mbrëmje të ngjashme do të organizohen edhe nga organizata të ndryshme dhe konsullata në Frankfurt dhe Dyseldorf.

Do të bëhet fjalë për mundësitë e përfshirjes së ekspertëve dhe profesionistëve nga diaspora në vendet e origjinës. Janë ftuar të gjithë ata që mund të japin kontributin e tyre për këto qëllime. 

Cani Travel