Ursula von der Leyen do të vizitojë Kosovën dhe Shqipërinë

Ursula von der Leyen

Presidentja e Komisionit Evropian, Ursula Von der Leyen do të vizitojë me 28 shtator, Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut. Këto dy vende janë kandidate për hapjen e negociatave për anëtarësim në BE. Një ditë më vonë, me 29 shtator, do të vizitojë Kosovën dhe Malin e Zi. Ndërsa ditën e fundit të qëndrimit në Ballkanin Perëndimor do të shkojë edhe në Serbi dhe Bosnjë-Hercegovinë.