Vuçiq: Evropa kërkon që ta njohim Kosovën

Duke marrë pjesë në programin e sotëm të mëngjesit në TV Pink, Presidenti i Serbisë, Aleksandar Vuçiq,  foli ndër tjerash, edhe për dialogun me Kosovën, qasjen dhe kërkesat perëndimore ndaj Serbisë në raport me Kosovën.

Presidenti serb tha se njohja e Kosovës, „është ajo çka në fakt i kërkohet Serbisë nga shtetet më të fuqishme të Bashkimit Evropian“.

Cani Travel

 Vuciq shtoi se ai nuk do ta njohë Kosovën, por do ta mbrojë atë.