„Albania“ e Capital T – kënga zyrtare e kombëtares së Shqipërise

Dje është publikuar kënga zyrtare që do të shoqërojë Kombëtaren e Shqipërisë në Kampionatin Evropian të Futbollit, Gjermani 2024, që fillon me 14 qershor.

Titulli i saj është “Albania” dhe këndohet nga këngëtari i mirënjohur kosovar Capital T (Trim Ademi).

Cani Travel

Lajmi se kënga “ALBANIA” i është besuar Capital T u bë i ditur pak ditë më parë nga Federata Shqiptare e Futbollit.

Kënga është publikuar në You Tube, ku mund ta dëgjoni dhe shikoni:

www.youtube.com/watch?v=yqe71Ys01JI