Ftesë për angazhimin e diasporës

Ambasada e Kosovës në Berlin fton të gjithë profesionistët e rinj të diasporën që të aplikojnë dhe të bashkohen në një mundësi të jashtëzakonshme të angazhimit të drejtpërdrejtë në vendlindjen e tyre – Kosovë.

Programi dhjetëmujor është i dizajnuar në atë formë që të fuqizojë ndërlidhjen e profesionistëve të Diasporës, përmes angazhimit të tyre në vendin amë.

Cani Travel

Aplikimi Aplikimi për ciklin e tretë të Programit është i hapur vetëm edhe sot, pra deri më 31 maj 2024.