Gjermani: Vazhdojnë protestat kundër ekstremizmit të djathtë

Më shumë se 30.000 njerëz dolën në rrugë në disa vende në Gjermani të enjten në mbrëmje në demonstrata kundër ekstremizmit të krahut të djathtë.

Sipas raporteve të policisë, në Wiesbaden kishte të paktën 12.000 pjesëmarrës. Në Hagen, Siegen dhe Mönchengladbach demonstruan gjithsej 15.000 njerëz.

Cani Travel

Në Rostock janë tubuar 6500 demonstrues në qendër të qytetit.

Tubime kundër ekstremizmit të djathtë dhe qëndrimeve të partisë AFD për dëbimin e njerëzve me prejardhje të huaj do të vazhdojnë edhe në ditët e ardhshme në mbarë Gjermaninë.

Allianz Kokollari