Ballina Kërko

gazmend freitag - rezultatet e kërkimit

Nëse ju nuk jeni të kënaqur me rezultatet, ju lutem të bëni një tjetër kërkim

Mirënjohje për piktorin Gazmend Freitag

0
Piktori i njohur shqiptar Gazmend Freitag,i cili jeton dhe punon në Linz të Austrisë, ka marrë një  mirënjohje nga Lidhja e Krijuesve dhe Shkrimtarëve Shqiptarë në...

Piktori Gazmend Freitag futet në listën e personave të suksesshëm në Gjermani dhe Austri

0
Piktori kosovar Gazmend Freitag që jeton dhe vepron në Linc të Austrisë është bërë pjesë e listës së personave më të suksesshëm në Gjermani...