Vazhdojnë sukseset e futbollistëve shqiptarë në botë

Sukseset e futbollistëve shqiptarë në botë po vazhdojnë edhe më tutje.

Ditë më parë, Milot Rashica dhe Ernest Muçi fituan Kupën e Turqisë me ekipin e tyre Besiktas.

Cani Travel